Sommerferien har begynt og Kevin og Perry vet at det bare er et st..." /> Sommerferien har begynt og Kevin og Perry vet at det bare er et st..."/> Sommerferien har begynt og Kevin og Perry vet at det bare er et st...">
BIFF 2000

KEVIN & PERRY GO LARGE

2000 • 1t 22m • Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Kevin & Perry Go Large
Språk
Engelsk
Regi
Ed Bye
Manus
Harry Enfield og David Cummings
Foto
Alan Almond
Produsent
Peter Bennett-Jones, Jolyon Symonds, Harry Enfield
I KEVIN AND PERRY GO LARGE følger vi våre to hormonfylte helters vei til å miste jomfrudommen og å bli verdens beste DJ's.Sommerferien har begynt og Kevin og Perry vet at det bare er et sted hvor DJene er konger og jentene ligger med hvem som helst - IBIZA! Guttene er klare til å dra utrustet med de kuleste klærne og koffertene fylt opp med kondomer. Bare et problem, Kevins mamma og pappa skal også være med!

Når guttene kommer dit, oppdager de jentene fra sine drømmer og treffer sin musikalske helt, superstjerne DJ Eye Ball Paul. Det kan se ut som om Kevin and Perry får sin beste sommer noensinne.

Harry Enfield (Kevin) er en av Englands mest populære komikere og har mottatt en rekke priser for sine TV-show. Kevin and Perry er de to faste figurene i showet Helt Harry som tidligere har gått på NRK 1. Dette er hans første spillefilm og ved siden av å spille en av hovedrollene har han vært med på å skrive manuset. Kathy Burke (Perry) vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle i Cannes i 1997 for sin rolle i Gary Oldmans Nil By Mouth. Hun har tidligere spilt i filmer som Shekar Kapurs Elisabeth, mot Meryl Streep i This Year?s Love, samt Sid and Nancy og Eat The Rich.

Musikken i Kevin and Perry Go Large er en demonstrasjon av årets beste låter fra Ibiza. Radio Ones DJ Judge Jules er musikkkonsulent for filmen, og det er han som har satt sammen Big Girl låta og som har produsert Kid 2000, et samarbeid mellom break/beat trancegruppa Hybrid og punkvokalist veteranen Chrissie Hynde. En annen overraskelse er Jamiroquais vokalist Jay Kay, som sammen med Jools Holland synger på Jamaicaklassikeren I?m In The Mood For Love. Eye Ball Pauls sang - Sunbursts Eyeball, skrevet og produsert av britisk trance produsent Matt Darey. En annen Brit-trancer, Lange har laget den euforiske vokaldrevne Follow Me, mens legendariske New York garage maestro Roger Sanchez har med en eksklusiv låt - den gitardrevne latin/samba-blandingen The Partee. d Perry Go Large er en demonstrasjon av årets beste låter fra Ibiza. Radio Ones DJ Judge Jules er musikkkonsulent for filmen, og det er han som har satt sammen Big Girl låta (featuring Kevin and Perry) og som har produsert Kid 2000, et samarbeid mellom break/beat trancegruppa Hybrid og punkvokalist veteranen Chrissie Hynde. En annen overraskelse er Jamiroquais vokalist Jay Kay, som sammen med Jools Holland synger på Jamaicaklassikeren I?m In The Mood For Love. Eye Ball Pauls sang - Sunbursts Eyeball, skrevet og produsert av britisk trance produsent Matt Darey. En annen Brit-trancer, Lange har laget den euforiske vokaldrevne Follow Me, mens legendariske New York garage maestro Roger Sanchez har med en eksklusiv låt - den gitardrevne latin/samba-blandingen The Partee.

Regi

Ed Bye
Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}