BIFF 2011

Killer Elite

2011 • 1t 56m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Regi
Gary McKendry
Skyggespill

På de fleste måter er Danny den perfekte leiemorder. Han er kald, han er taktisk og han er i stand til å utføre halsbrekkende operasjoner de fleste ville avfeid som umulige. Hans eneste svakhet er hans samvittighet. Etter et attentat i Mexico bestemmer Danny seg for å legge leiemorderkarrieren på hylla. Men når en pengesterk oljesjeik kidnapper hans mentor Hunter, ender Danny opp ansikt til ansikt med en organisasjon bestående av tidligere britiske spesialsoldater – spesialsoldater som er enda mer kalde, taktiske og skruppelløse enn ham selv.

KILLER ELITE er en fantastisk koreografert action-thriller som kan skilte med en rolleliste bestående av Jason Statham, Clive Owen og Robert DeNiro. Alle tre leverer, og de leverer det publikum vil ha. Statham spiller sin signaturrolle som ustoppelig, men kontinuerlig bekymret action man; Clive Owen presenterer en blanding av fysikk og nyanser som får en til å tenke at han nok hadde vært en bedre Bond enn Daniel Craig, og Robert DeNiro er, vel, Robert DeNiro. Med maskingevær.

Regi

Gary McKendry er en irsk film- og TV-regissør, som for sin kortfilm EVERYTHING IN THIS COUNTRY MUST ble nominert til en Academy Award i 2005. Han grunnla også reklamebyrået Go Film i staren av sin karriere og har regissert prisvinnende reklamer for klienter som IKEA, Porsche og Heineken. KILLER ELITE (2010) er McKendrys første spillefilm, en actionthriller basert på romanen THE FEATHER MEN av Sir Ranulph Fiennes.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}