BIFF 2019

Kule Kurt 2 - Cowboyen drar til Hollywood

2019 • 1t 12m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Språk
engelsk/norsk
Undertekster
engelsk
Regi
Pål Winsents
Foto
Pål Winsents
Ut på tur, aldri sur

Filmskaper, musiker og bygdeoriginal Kurt Olav Helle vil til Hollywood. Han har nemlig et filmprosjekt som må selges inn. Med en parkinsondiagnose i bagasjen, som etter sju år har begynt å spre seg til beina, blir det dog ikke lett å komme seg rundt. Men Kurt Olav lar seg ikke stoppe av sykdommen, og han får dratt med seg studiekamerat og dokumentarist Pål Winsents til storbyen Los Angeles.

I KULE KURT – COWBOYEN FRA OSTERØY, som ble vist på BIFF i fjor, fulgte vi Kurt Olav på hans ferd mot å lage bombastisk spillefilm i Hollywood-stil. I denne oppfølgeren er sjarmen og varmen nok en gang på plass, og ambisjonsnivået til hovedpersonen er fortsatt skyhøyt. Oppholdet i Hollywood viser seg imidlertid å ikke bli fullt så vellykket som de hadde håpet på – helt til de møter på en amerikansk studiekamerat av Kurt Olav, og turen tar en uventet musikalsk retning.

-

Festivalgjest: Regissør Pål Winsents og hovedrollen Kurt Olav Helle

Regi

Pål Winsents (Norge) Filmer i utvalg: GÅTEN CHRISTINA (BIFF 2019), KULE KURT - COWBOYEN FRA OSTERØY (BIFF 2018), SYKT MØRKT (2014), SØRLANDSREFSEREN (2013), FÅ MEG FRISK! (2010), VÆREKRAFT (2009)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}