BIFF 2011

Kyss meg

2011 • 1t 47m • Sverige

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Kyss mig
Regi
Alexandra-Therese Keining
Kvinner er fra Venus og andre kvinner er fra andre byer på Venus

Lasse og Elisabeth skal gifte seg. På forlovelsesfesten deres annonserer Lasses datter Mia at hun og kjæresten Tim har forlovet seg. På samme fest møtes også Mia og Elisabeths datter Frida for første gang, og etter hvert som de to tilbringer mer tid sammen, oppstår det sterke følelser mellom dem. Når de på en hyttetur gir etter for lystene og hengir seg til kroppslige aktiviteter som er høyst upassende for den gifteklare Mia, blir det starten på en prosess som får hele familien til å revurdere sitt syn på sine innbyrdes relasjoner.

Lukas Moodyssons FUCKING ÅMÅL er en av de viktigste filmene i nyere svensk filmhistorie, og KYSS MEG kan på sett og vis sees som en ÅMÅL tretten år senere. Karakterene har tatt steget ut av tenårenes klamme usikkerhet, men det betyr ikke at kjærlighet mellom to kvinner er uproblematisk. Særlig ikke når den ene er forlovet. KYSS MEG er en film som viser at kjærlighet aldri er enkelt – men likevel alltid verdt det.

Regi

Alexandra-Therese Keining er kejnt som regissøren bak TV-seriesuksessen WALLANDER, basert på Henning Mankells bøker med same navn. Hun debuterte med spillefilmen HOT DOG i 2002, og er nå aktuell med KYSS MIG (2011).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}