BIFF 2014

Land Ho!

2014 • 1t 35m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Land Ho!
Språk
Engelsk
Undertekster
Uten
Regi
Aaron Katz, Martha Stephens
Manus
Aaron Katz, Martha Stephens
Foto
Andrew Reed
Produsent
Mynette Louie, Sara Murphy, Christina Jennings
Gutta på tur

De forhenværende svogerne Colin og Mitch er to enslige menn i sin beste alder. Og etter at Colins kone døde og Mitchs kone tok ut skilsmisse, lever de begge ensomme og rutinepregede liv. Mitch, en pensjonert lege med et herlig enkelt forhold til sex, har konkludert med at de begge trenger litt spenning i hverdagen. Derfor har han booket en guttetur til Island - uten å innvie Colin i planene.

Med LAND HO! har Aaron Katz og Martha Stephens laget en sjarmbombe av en komedie. Både roadmovien og buddykomedien er erkeamerikanske sjangre som finnes i en rekke ulike variasjoner, men få av dem er like vakre som dette. Det pittoreske Island utgjør et slående visuelt bakteppe for denne lune og humoristiske fortellingen om to aldrende menn som blomstrer i fremmede omgivelser. Katz' forrige film - også vist på BIFF - var den stilsikre og underfundige film noir-pastisjen COLD WEATHER (2010), og her demonstrerer han igjen sitt talent for stil og stemning. Gå ikke glipp av det som utvilsomt vil bli en av festivalens store publikumsfavoritter!

 

Møt filmskaper og produsent under visningene 27.09, 30.09 og 01.10.

Regi

Aaron Katz (USA, 1981) og Martha Stephens (USA, 1984) Katz filmer i utvalg: COLD WEATHER (2010), DANCE PARTY, USA (2006) Stephens filmografi: PILGRIM SONG (2012), PASSENGER PIGEONS (2010)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}