BIFF 2021

Last Night in Soho

2020 • 1t 57m • USA / England

114 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Last Night in Soho
Språk
engelsk
Undertekster
ingen
Regi
Edgar Wright
Manus
Edgar Wright, Krysty Wilson-Cairns
Foto
Chung-hoon Chung
Produsent
Tim Bevan, Eric Fellner, Nira Park, Edgar Wright
Edgar Wrights nye film er en stilsikker psykologisk grøsser med handling lagt til 60-tallets London

Eloise flytter til London for å studere mote ved en prestisjetung designskole, men fryses ut av sine medstudenter, og ender opp med å tilbringe mesteparten av tiden alene i rommet hun leier i Soho. Dagene er grå og triste, men om nettene har hun tilbakevendende drømmer hvor hun befinner seg i kroppen til den glamorøse nattklubbsangerinnen Sandy – i 1966. Etter hvert innser hun at disse nattlige tidsreisene er mer enn bare drømmer, og når de to virkelighetsplanene begynner å smelte sammen, forvandles både fantasi og virkelighet til et levende mareritt.

Edgar Wright (SHAUN OF THE DEAD, HOT FUZZ, og BIFF-aktuelle THE SPARKS BROTHERS) er kjent for sin evne til å blande stilsikker sjangerunderholdning og elegante filmhistoriske referanser. Hans nye film er like deler psykologisk grøsser og subversiv hyllest til 60-tallets «Swinging London», hvor stjerner som Anya Taylor-Joy og Matt Smith figurerer side om side med vaskekte 60-tallsikoner som Diana Rigg og Terence Stamp. LAST NIGHT IN SOHO er en utsøkt sofistikert, forførende og uforutsigbar filmopplevelse, og et av kinohøstens store høydepunkter.

Regi

Edgar Wright (Storbritannia) Filmer i utvalg: THE SPARKS BROTHERS (BIFF 2021), BABY DRIVER (2017), THE WORLD’S END (2013), SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD (2010), HOT FUZZ (2007), SHAUN OF THE DEAD (2004)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}