LASTING er en lavmælt, men sterk film om hvordan en kjærligh..." /> LASTING er en lavmælt, men sterk film om hvordan en kjærligh..."/> LASTING er en lavmælt, men sterk film om hvordan en kjærligh...">
BIFF 2013

Lasting

2013 • 1t 33m • Polen

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Nieulotne
Språk
Polsk
Undertekster
Engelsk
Regi
Jacek Borcuch
Manus
Jacek Borcuch
Foto
Michal Englert
Produsent
Piotr Kobus, Agnieszka Drewno
Spansk sommer, polsk høst

LASTING åpner som en tilsynelatende sukkersøt kjærlighetshistorie idet vi møter de polske studentene Michal og Karina. Det er sommer og de har reist til Spania for å jobbe, men får rikelig med tid til å ligge i solen og dyrke forelskelsen. Men når Michal bestemmer seg for å dra alene på dykketur i en nærliggende innsjø, snus alt på hodet. Utflukten får katastrofale følger, og Michal sitter igjen med en grusom hemmelighet. De uskyldige sommerdagene i Spania får en brå slutt når paret kommer hjem til Polen, og forholdet deres blir satt på prøve.

LASTING er en lavmælt, men sterk film om hvordan en kjærlighet som føles uendelig sterk utfordres av en mørk hemmelighet. Den er raffinert og stillferdig i sin utforming og formidler mye ved å vise lite. Som tilskuer kommer man tett på Michal og Karina, og det er hjerteskjærende å se hvordan de glir fra hverandre idet sommer blir til høst og solfylte Valencia blir til regntunge Warszawa.

Regi

JACEK BORCUCH er en polsk skuespiller, regissør og manusforfatter, som debuterte som regissør med filmen KALLAFIORR i 1999. Han har siden regissert flere filmer, og fikk mye oppmerksomhet for ALL THAT I LOVE (2009), som ble vist på en rekke internasjonale filmfestivaler.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}