2021 • 1t 40m • Frankrike

79 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Festival

BIFF KINO

Språk
fransk
Undertekster
engelsk
Regi
Yann Arthus-Bertrand
Manus
Yann Arthus-Bertrand, Franck Courchamp, Isabelle Delannoy, Michael Pitiot
Foto
Bruno Cusa
Produsent
Yann Arthus-Bertrand, Jean-Yves Robin
En visuelt spektakulær dokumentar om menneskeheten og hva vi etterlater oss

Hva slags dyr er mennesket? Dét er spørsmålet som klinger gjennom Yann Arthus-Bertrands nye film. LEGACY er en visuelt storslått dokumentar om livet på jorden og hva menneskeheten er i ferd med å gjøre med det. Filmen gir oss historien om hvordan encellede organismer ble til planter, dyr og mennesker, og skildrer de dramatiske omveltningene i planetens økosystem som menneskeheten har forårsaket i løpet av et par korte århundrer.

BIFF-favoritten Arthus-Bertrand (HUMAN, WOMAN, PLANET OCEAN) er kjent for sine utsøkt fotograferte dokumentarer om universelle temaer. LEGACY er hans mest personlige film til nå, og gjennomsyres av et brennende engasjement for naturen og en lidenskapelig appell om at menneskeheten må gi avkall på ideene om «fremskritt» som er i ferd med å gjøre kloden ubeboelig.

LEGACY vises i samarbeid med den nye klimafestivalen Varmere, våtere villere som går av stabelen 9.-11. mars på Kulturhuset i Bergen. Sjekk ut programmet her: https://www.varmerevaterevillere.no/

Regi

Yann Arthus-Bertrand (Frankrike) Filmer i utvalg: WOMAN (BIFF 2019), HUMAN (BIFF 2015), METZ AND THE MESSIN PAYS, VIEW FROM ABOVE (2013), PLANET OCEAN (2012, BIFF 2019), PARIS, VIEW FROM ABOVE (2010)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}