BIFF 2004

Lightning in a Bottle

2004 • 1t 43m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Lightning in a Bottle
Regi
Antoine Fuqua

LIGHTNING IN A BOTTLE tar deg med som publikum på en enestående konsert. "Salute to the blues" i New York i 2003 samlet imponerende mengder musikklegender. Mange så gamle at det kanskje er siste gang de opptrer samlet.

Konserten er bluesens geografiske reise. Den begynner med røttene i Afrika, tar deg med opp Mississippi-elven til Memphis og Chicago på 50- og 60-tallet, videre til "The swinging sixties" i Storbritannia, og tilbake til USA hvor århundrets beste bluesartister spiller sammen med unge hiphoppere.

Her kan du lene deg tilbake og nyte en knallgod konsert ispedd små backstage-intervjuer med artistene og arkivbilder fra bluesens barndom. En vakker beskrivelse av menneskehetens sjel.

Regi

Antoine Fuqua er født i Pittsburgh, Pennsylvania i 1966. Han tok teknisk ingeniørutdannelse før han flyttet til New York og begynte med filmproduksjon. Han har laget musikkvideoer for blant andre Arrested Development, Prince, Stevie Wonder, Toni Braxton, Pras and Usher. Han debuterte som spillefilmregissør med actionfilmen REPLACEMENT KILLERS (1998) og har også regissert TRAINING DAY og nå sist KING ARTHUR.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}