BIFF 2021

Lille mamma

2021 • 1t 12m • Frankrike

50 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Petite maman
Språk
fransk
Undertekster
norsk
Regi
Céline Sciamma
Manus
Céline Sciamma
Foto
Claire Mathon
Produsent
Bénédicte Couvreur
Sciamma Mia!

Marion har nettopp mistet moren sin etter en langvarig kamp mot en arvelig beinsykdom, og som en del av sorgprosessen tar hun med seg kjæresten og deres åtte år gamle datter Nelly for å rydde ut av morens hus. Møtet med barndomshjemmet blir tungt for Marion, og til slutt orker hun rett og slett ikke mer, og etterlater kjæresten og datteren alene i huset i skogen. Så snart hun er borte skjer det noe merkelig: Når Nelly utforsker skogen, finner hun hytten moren bygget som barn, og møter en jevnaldrende jente som er til forveksling lik henne selv – og som presenterer seg som Marion.

LILLE MAMMA er en finstemt og rørende film om en mor og en datter som lærer hverandre å kjenne på en helt ny måte. Céline Sciamma (PORTRETT AV EN KVINNE I FLAMMER, BIFF 2019) bruker magisk realisme til å fortelle en historie om sorg, oppvekst og et vanskelig, men vakkert mor-datter-forhold. Dette er en av høstens mest hjertevarme dramaer, med imponerende skuespillerprestasjoner fra de to unge hovedrolleinnehaverne.

Regi

Céline Sciamma (Frankrike) Filmografi: PORTRETT AV EN KVINNE I FLAMMER (BIFF 2019), GIRLHOOD (2014), TOMBOY (2011), VANNLILJER (2007)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}