BIFF 2016

Lo and Behold, Reveries of the Connected World

2016 • 1t 38m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Lo and Behold: Reveries of the Connected World
Språk
engelsk
Undertekster
uten
Regi
Werner Herzog
Manus
Werner Herzog
Foto
Peter Zeitlinger
Produsent
Rupert Maconick, Werner Herzog
Herzog versus Internett

Werner Herzog har aldri vært redd for å ta stor plass i dokumentarfilmene sine, men få hadde kunnet forutse karriereutviklingen hans i det nye århundret. Fra å være en høyt respektert filmskaper med en kultlignende tilhengerskare, har den tyske regissøren de siste tiårene gjenoppfunnet seg selv som et populærkulturelt ikon, og er like komfortabel med å låne stemmen sin til «The Simpsons» som han er som skuespiller i JACK REACHER og «Parks and Recreation».

Kanskje er det befatningen med amerikansk populærkultur som gjør at Herzog i sin nye film har vendt blikket mot Internett. Med sitt unike talent for å finne fascinerende dokumentarsubjekter forteller han historien om hvordan en beskjed sendt mellom to datamaskiner i California i 1969 innebar starten på en utvikling som skulle revolusjonere livet på jorden. LO AND BEHOLD, REVERIES OF THE CONNECTED WORLD er imidlertid ingen tradisjonell historieforelesning – med skeptisk tilnærming, underfundig humor og filosofiske perspektiver inneholder den alt man kan forvente av en Herzog-film om Internett.

Regi

Werner Herzog (Tyskland, 1942) Filmer i utvalg: INTO THE ABYSS (2011), CAVE OF FORGOTTEN DREAMS (2010), ENCOUNTERS AT THE END OF THE WORLD (2007), GRIZZLY MAN (2005), FITZCARRALDO (1982), AGUIRRE, THE WRATH OF GOD (1972)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}