BIFF 2021

Lo Invisible

2021 • 1t 25m • Ecuador ,Frankrike

44 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Festival

BIFF KINO

Språk
spansk/tysk/quechua
Undertekster
engelsk
Regi
Javier Andrade
Manus
Anahi Hoeneisen, Javier Andrade
Foto
Daniel Andrade
Produsent
Maria de los Angeles Palacios, Hanne-Lovise Skartveit, Daniel Andrade
Kvinne på randen av nervøst sammenbrudd

Luisa er en vakker og velstående kvinne med en kjekk og hengiven ektemann, en bedårende baby og en stor arkitekttegnet bolig. Hun har også nylig vendt tilbake til familien og tjenerne deres etter et lengre opphold på en institusjon hvor hun ble behandlet for fødselsdepresjon. Og selv om hun gjør sitt beste for å vende tilbake til hverdagen, er det åpenbart at noe fortsatt er alvorlig galt …

LO INVISIBLE er et sofistikert, stemningsfullt og velspilt drama der følelser og erfaringer skildres ved hjelp av bilder snarere enn ord. Luisas bunnløse fortvilelse står i åpenbar kontrast til hennes luksuriøse og vellykkede liv, og dette kommer til uttrykk i subtilt uttrykksfulle billedkomposisjoner som gjennomsyres av fremmedgjøring og emosjonell dissonans. Tittelen spiller både på det usynlige sorte hullet som trekker til seg all Luisas energi og livsglede, og på hennes opplevelse av å gli gjennom livet sitt som et gjennomskinnelig spøkelse. Dette er et sterkt drama om mental helse og en uforglemmelig filmatisk skildring av depresjon.

Filmgjest: På visninger merket Q&A kommer Hanne-Lovise Skartveit (produsent). (Det blir ikke Q&A mandag 25. okt.)

Regi

Javier Andrade (Ecuador) Filmer i utvalg: 52 SECONDS (2017), THE PORCELAIN HORSE (2012), LA CASA DEL RITMO: A FILM ABOUT LOS AMIGOS INVISIBLES (2012)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}