BIFF 2017

Los Perros

2017 • 1t 34m • Chile / Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Los Perros
Språk
spansk
Undertekster
engelsk
Regi
Marcela Said
Manus
Marcela Said
Foto
Georges Lechaptois
Produsent
Tom Dercourt, Sophie Erbs, Augusto Matte
Elskede kjøtere

Den frilynte overklassekvinnen Mariana utvikler et intenst vennskap med sin ridelærer. Han etterforskes for sin rolle under Pinochets diktatur, men Mariana ser ham som en god mann og ønsker å nøste opp i trådene. Fortidens skygger truer snart glansbildet av hennes egen familie, og etter hvert som nye sannheter åpenbarerer seg glir dramaet over i thrillerterreng.

Briljante Antonia Zegers og Alfredo Castro er nærmest fast inventar i filmene til Pablo Larraín (NERUDA), og nå leverer de også gnistrende roller i Marcela Saids LOS PERROS. Said debuterte som spillefilmregissør med EL VERANO DE LOS PECES VOLADORES i Cannes i 2013, og i år var hun på plass igjen. Med sin andre film befester hun sin posisjon som en av Chiles mest spennende stemmer idet hun pirker i gamle sår som få andre tør røre. Dobbeltmoralen til den økonomiske eliten murrer hele veien under overflaten uten at Said tyr til enkle bilder av skurker og helter. Mariana er en fascinerende og fengslende figur som oser av energi – og er sannsynligvis Zegers aller beste rolle til nå.

Regi

Marcela Said (Chile, 1972) Filmografi: EL VERANO DE LOS PECES VOLADORES (2013), EL MOCITO (2011), OPUS DEI - UNA CRUZADA SILENCIOSA (2006), I LOVE PINOCHET (2001)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}