BIFF 2019

Los Reyes

2018 • 1t 18m • Chile

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Los Reyes
Språk
spansk
Undertekster
engelsk
Regi
Bettina Perut, Iván Osnovikoff
Foto
Pablo Valdés
Produsent
Maite Alberdi, Dirk Manthey
Hundedager i Santiago

Los Reyes er navnet på den eldste skateparken i Chiles hovedstad Santiago. Her henger en broket forsamling unge mennesker, men vel så viktig er det at parken er tilholdssted for løshundene Chola og Football. De to bestevennene er selv ivrige brukere av anlegget – Chola har utviklet et eget ballspill – og har sett mange skatere komme og gå. Gjennom hundenes lek og daglige rutiner får vi et unikt innblikk i miljøet rundt skateparken og i en by full av historier.

LOS REYES startet som en film om skatere, men etter hvert som regissørene Bettina Perut og Iván Osnovikoff ble kjent med miljøet rundt Los Reyes, ble det åpenbart at Chola og Football var de virkelige hovedpersonene. Med det firbeinte radarparet som guide, blir vi gradvis også kjent med de unge skaterne og deres utfordringer og drømmer for fremtiden. Med sine skarpe hverdagsobservasjoner og vakre foto er denne usedvanlig sjarmerende dokumentaren «the missing link» mellom BIFF-vinneren MINDING THE GAP (BIFF 2018) og Disney-klassikeren LADY OG LANDSTRYKEREN.

Regi

Iván Osnovikoff (Chile), Bettina Perut (Italia) Felles filmer i utvalg: SURIRE (2015), LA MUERTE DE PINOCHET (2011), NOTICIAS (2009), WELCOME TO NEW YORK (2006)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}