BIFF 2012

Lykkens ansikt

2012 • 0t 44m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Lykkens ansikt
Regi
Ida Kleppe
Livet - og hvordan å leve det.

Du er atten år og kjører med kjæresten din på vei til hyttetur. Til høsten skal du begynne på jusstudiene. Du er fylt av ungdommelig mot, optimisme og tanker om høystatusjobb og en trygg tilværelse. BANG! På få sekunder er hele fjeset knust til en ugjenkjennelig masse, men du kommer utrolig nok fra det med livet i behold. Slik begynner dokumentaren om Hallgeir Berges historie. Kirurgene lapper ham sammen, men resultatet blir uansett et sjokk da han ser seg i speilet for første gang. Hvordan kommer han til å takle blikkene, spørsmålene og ikke minst mangelen på spørsmål?

Hallgeir trenger å få de siste årene på avstand - i dette tilfellet en avstand tilsvarende Atlanterhavet. Turen til Mexico viser seg å bli en dannelsesreise som radikalt endrer hans perspektiv på både nåtid og fremtid. Livet kommer aldri til å bli det samme etter ulykken - men det er kanskje ikke det verste som kunne skjedd?

Regi

IDA KLEPPE jobber som regissør, produsent, fotograf og manusforfatter, hovedsaklig for dokumentarfilm. Hun har regissert en rekke filmer, også prisbelønte, som har blitt vist på norske og internasjonale fjernsynskanaler.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}