MAIDENTRIP er en spennende og inspirerende film om en tenåri..." /> MAIDENTRIP er en spennende og inspirerende film om en tenåri..."/> MAIDENTRIP er en spennende og inspirerende film om en tenåri...">
BIFF 2013

Maidentrip

2013 • 1t 20m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Maidentrip
Språk
Nederlandsk
Undertekster
Engelsk/Ingen når engelsk tale
Regi
Jillian Schlesinger
Manus
Penelope Falk, Jillian Schlesinger, Laura Dekker
Foto
Hillary Spera
Produsent
Jillian Schlesinger, Emily McAllister
Jeg reiser alene - jorda rundt

14 år gamle Laura Dekker fra Nederland bestemmer seg for å bli den yngste som noen gang har seilt rundt jorda helt alene. Etter nøye forberedelser og en iherdig kamp med nederlandsk rettsvesen og barnevern om retten til å gjennomføre sitt risikable prosjekt, legger hun ut på en utfordrende reise. Mens regissør Jillian Schlesinger filmer Laura når hun ligger ved havn, er det Laura selv som dokumenterer sine opplevelser og tanker når hun befinner seg helt alene ute på verdenshavene. Underveis forteller Laura åpenhjertig om søken etter frihet, men også om frykt og sårbarhet. Takket være en imponerende sinnsro og en misunnelsesverdig eventyrlyst når hun fram til eksotiske steder som Galapagosøyene og Fransk Polynesia. Samtidig settes hennes fysiske og mentale styrke og hennes evner som seiler på en rekke tøffe prøver i det hun beveger seg gjennom noen av verdens farligste farvann.

MAIDENTRIP er en spennende og inspirerende film om en tenåringsjente helt utenom det vanlige.

Regi

Med base i Brooklyn jobber JILLIAN SCHLESINGER med dokumentarfilm og tv-produksjon. Hun debuterer som regissør med MAIDENTRIP, som blant annet vant publikumsprisen på filmfestivalen South by Southwest (SXSW) tidligere i år.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}