MAN AT WAR viser hvordan mennesker blir fullstendig oppslukt..." /> MAN AT WAR viser hvordan mennesker blir fullstendig oppslukt..."/> MAN AT WAR viser hvordan mennesker blir fullstendig oppslukt...">
BIFF 2013

Man at War

2012 • 1t 10m • Polen

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Wirtualna Wojna
Språk
Polsk
Undertekster
Engelsk
Regi
Jacek Blawut
Manus
Jacek Blawut
Foto
Jacek Blawut
Produsent
Jacek Blawut
Den andre verdenskrig er ennå ikke over

Å se andre mennesker spille dataspill er sjelden det mest givende man kan bruke tiden på. Likevel er det i stor grad dette den underholdende dokumentarfilmen MAN AT WAR går ut på. Her møter vi en gruppe polakker, russere, amerikanere og tyskere som alle er lidenskapelig opptatt av «IL-2 Sturmovik», et dataspill som simulerer luftkampene fra andre verdenskrig. I deres verden er denne kampsimulatoren imidlertid langt mer enn et spill - flere av spillerne er etterkommere av piloter som kjempet for de allierte og aksemaktene, og enda flere ser spillet som en mulighet til å tukte hjemlandets fiender.

MAN AT WAR viser hvordan mennesker blir fullstendig oppslukt av verdenen på skjermen, og ettersom eventyret de bruker så mye tid på, er en rekonstruksjon av historiske hendelser som har satt dype spor i samtiden, får filmen også en dypere sosial klangbunn.

Regi

JACEK BLAWUT er filmfotograf og regissør. Han har vunnet flere priser og har vært medlem er Det Europeiske Filmakademiet siden 2003.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}