BIFF 2012

Me @ the Zoo

2012 • 1t 30m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Me @ the Zoo
Regi
Chris Moukarbel & Valerie Veatch
Femten minutter med internettberømmelse.

Hvis denne generasjonen kan kalles YouTube-generasjonen, er Chris Crocker dens selvskrevne frontfigur og ikon. Hans filmer er blitt sett flere hundre millioner ganger, og han har fått like mye hatpost som Westboro Baptist Church. Han er mest kjent for sin hysteriske oppfordring til å Leave Britney alone! Videoen, hvor han tar popikonet Britney Spears i forsvar, er blitt sett nærmere 44 millioner ganger på YouTube og har fått over 650 000 kommentarer i nettstedets kommentarfelt.

Crocker er en flamboyant, energisk gutt som er besatt av Britney og som ikke er redd for å ta på seg en kort kjole og maskara før han går ut i gatene i sin lille hjemby Bristol, Tennessee. Tittelen ME @ THE ZOO er hentet fra navnet på den aller første YouTube-videoen, men der tittelen på den originale YouTube-snutten kan forstås bokstavelig, henviser den i dokumentarens tilfelle til en selvsentrert person som greide å skille seg ut i jungelen (eller den zoologiske hagen) av hjemmevideoer som finnes på nettet. Det er en film om YouTube-fenomenets hverdag før og etter suksessen, om Crockers sørstatsliv hjemme hos  besteforeldrene, om hans narkotikaavhengige mor og om hvor vidt Britney Spears er viktigere enn 11. september.

Regi

ME AT THE ZOO (2012) er CHRIS MOUKARBELs første dokumentar. Han er utdannet ved Yale University School of Art, og har tidligere hatt det kreative ansvaret for blant annet Scissor Sisters' nyeste albumkampanje.

ME AT THE ZOO (2012) er VALERIE VEATCHs første dokumentar.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}