I MEINE KEINE FAMILIE tar Robert et oppgjør med sin tid i ko..." /> I MEINE KEINE FAMILIE tar Robert et oppgjør med sin tid i ko..."/> I MEINE KEINE FAMILIE tar Robert et oppgjør med sin tid i ko...">
BIFF 2013

Meine keine Familie

2012 • 1t 33m • Østerrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Meine keine Familie
Språk
Tysk
Undertekster
Engelsk
Regi
Paul-Julien Robert
Manus
Paul-Julien Robert
Foto
Klemens Hufnagl, Fritz Ofner
Produsent
Oliver Neumann
Om sekt og slekt

I 1972 grunnla den sterkt kontroversielle østerriske kunstneren Otto Muehl Friedrichshof-kollektivet, et systemkritisk, venstreradikalt samfunn som forfektet verdier som fri sex, felles barneoppdragelse og frihet fra foreldregenerasjonens patriarkalske levemåte. Filmskaper Paul-Julien Robert ble født i dette kollektivet og tilbragte sine tolv første leveår der, hvilket blant annet gjorde at han i likhet med de fleste andre barna ikke hadde noen aning om hvem hans bioligiske far var. Etter at Muehl ble fengslet for seksuelle forbrytelser i 1991 og kollektivet ble oppløst, ble det klarere enn noensinne at også denne typen frilynt samfunn hadde sine destruktive sider.

I MEINE KEINE FAMILIE tar Robert et oppgjør med sin tid i kollektivet da han bestemmer seg for å legge ut på en søken etter sin biologiske far. Ved hjelp av intervjuer med de involverte og en imponerende samling arkivbilder konstruerer han et fascinerende og skremmende bilde av et lite samfunn som produserte traumatiserte individer på løpende bånd.

Regi

MEINE KEINE FAMILIE er regissør PAUL-JULIEN ROBERTs første film.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}