BIFF 2021

Memoria

2021 • 2t 16m • Thailand

103 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Undertekster
engelsk
Apichatpong Weerasethakul + Tilda Swinton = en filmatisk ut-av-kroppen-opplevelse

En natt våkner Jessica av en mystisk lyd. Den engelske kvinnen er i Bogotá for å besøke sin søster som er innlagt på sykehus med en mystisk lungesykdom, og selv om hun dermed har mer enn nok å tenke på, fortsetter lyden å hjemsøke henne. Og ikke bare det – det er ingen andre enn henne som er i stand til å høre den. Jakten på lydens opphav tar Jessica fra et lydstudio i hovedstaden, der hun får hjelp til å gjenskape lyden av en tekniker, og ut på landsbygden. Her møter hun en underlig mann som besitter en hukommelse av en annen verden, og som hjelper henne med å vekke til live minner hun ikke ante at hun var i besittelse av.

Med filmer som ONKEL BOONMEE SOM KAN ERINDRE SINE TIDLIGERE LIV (BIFF 2010) og CEMETERY OF SPLENDOUR (BIFF 2015) har thailandske Apichatpong Weerasethakul etablert seg som en av samtidens fremste og mest særegne filmskapere. Den hypnotiske og uutgrunnelige MEMORIA er hans første film laget utenfor hjemlandet, og med den uforlignelige Tilda Swinton i hovedrollen, er den kanskje hans mest allment tilgjengelige film til nå.

Regi

Apichatpong Weerasethakul (Thailand) Filmer i utvalg: CEMETERY OF SPLENDOUR (BIFF 2015), ASHES (2013), MEKONG HOTEL (2012), ONKEL BOONMEE SOM KAN ERINDRE SINE TIDLIGERE LIV (BIFF 2010)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}