BIFF 2015

Min lille søster

Ingen visninger i salg for øyeblikket
På glattisen

Katja er en aspirerende kunstløper i midten av tenårene som satser alt på en karriere som profesjonell. Hun bruker mesteparten av fritiden på trening, og har liten tid til sin tolv år gamle søster Stella. Stella er forelsket i Katjas tyske trener Jacob, og henger til stadighet med storesøsteren på trening. Dermed blir det Stella som først innser at Katja har et alvorlig problem med spiseforstyrrelser, men når hun konfronterer søsteren, får Katja henne til å sverge på å ikke si det til noen.

MIN LILLE SØSTER fikk først oppmerksomhet fordi rollen som Katja spilles av Amy Deasismont alias Amy Diamond. Men selv om Deasismont er god som Katja, er det 11 år gamle Rebecka Josephsons innsats som Stella som virkelig har fått publikum og kritikere til å hente fram superlativene. Josephson er barnebarn av skuespillerlegenden Erland Josephson, og i en alder av elleve år besitter hun en karisma de færreste veteraner kan matche. Sammen med Sanna Lenkens balanserte regi, gjør dette MIN LILLE SØSTER til et varmt, gripende og humoristisk drama om søsterskap, forelskelse, ambisjoner og kroppspress.

 

NB! Det er ingen festivalvisninger av MIN LILLE SØSTER, men filmen kan ses på ordinære visninger på Bergen kino. Festivalvisningene av MIN LILLE SØSTER i lommeprogrammet erstattes med:

Søndag 27. september kl 14:00 i MB3 er endret til: 13:50 MADINA'S DREAM med Q&A etter visningen.

Mandag 28. september kl. 14:50 i MB3 er endret til: 14:50 THIS CHANGES EVERYTHING.

Regi

Sanna Lenken (Sverige, 1978) MIN LILLE SØSTER er Lenkens første spillefilm som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}