BIFF 2015

Mistress America

2015 • 1t 24m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Mistress America
Språk
engelsk
Undertekster
norsk
Regi
Noah Baumbach
Manus
Greta Gerwig, Noah Baumbach
Foto
Sam Levy
Produsent
Noah Baumbach, Rodrigo Teixeira, Lila Yacoub
Noah Baumbach og Greta Gerwig er tilbake med den etterlengtede oppfølgeren til FRANCES HA

Dramakomedien FRANCES HA er et av de store høydepunktene i karrierene til regissør Noah Baumbach og skuespiller Greta Gerwig. Nå er kjæresteparet tilbake med en ny film, hvor de sitatvennlige replikkene fyker veggimellom, og hvor Gerwig virkelig får anledning til å bevise at hun er en av sin generasjons store filmkomikere.

Gerwig spiller den energiske Brooke, en selvlært interiørarkitekt/aerobicinstruktør/sosiale medier-ekspert som tar sin vordende stesøster Tracy under sine vinger. Brooke er et oppkomme av kuriøse innfall og ideer, og Tracy blir raskt fascinert av hennes utradisjonelle livsstil og usvikelige tro på seg selv. Når de to legger ut på en roadtrip for å sikre finansiering til Brookes vidløftige restaurantplaner, er det duket for en forviklingskomedie av beste merke. Med sylskarpt manus og gnistrende samspill mellom Gerwig og nykommeren Lola Kirke (søsteren til Jessa fra «Girls»), er MISTRESS AMERICA en stor opplevelse som viser at komedier kan by på vel så innsiktsfulle karakterportretter som drama.

Regi

Noah Baumbach (1969, USA) Filmer i utvalg: WHILE WE'RE YOUNG (2014), FRANCES HA (2012), GREENBERG (2010), MARGOT AT THE WEDDING (2007)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}