BIFF 2009

Music from the Inside Out

2004 • 1t 29m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Music from the Inside Out
Regi
Daniel Anker
En sjarmerende dokumentar om musikkens vesen

MUSIC FROM THE INSIDE OUT er en filmatisk utforskning av musikkens vesen veiledet av historier og musikalsk utfoldelse av musikerne i The Philadelphia Orchestra. Orkestermedlemmene prøver å definere hva musikken betyr for dem, både innenfor konsertsalen og ute i samfunnet. Hensikten med denne filmen er å belyse musikkens rolle i våre liv – en beretning om lidenskap, bestrebelser, utholdenhet og kunstnerisk triumf. MUSIC FROM THE INSIDE OUT er et resultat av fem års filming på tre kontinenter og et nært samspill mellom filmteam og orkesteret. Hovedpersonen i filmen er musikken selv, unnfanget ved en unik stil og tilnærming. Det brede musikalske lydsporet inkorporerer en blanding av velkjente og kjære musikalske verk, som i tillegg til klassisk musikk også er innom jazz, bluegrass, salsa og world music.

Mer enn noe annet er MUSIC FROM THE INSIDE OUT en film om det alle former for musikk har til felles – det vi alle liker. Dette er kort sagt en film for alle som liker musikk.

Regi

Daniel Anker er en amerikansk regissør og produsent, mest kjent for sin film SCOTTSBORO: AN AMERICAN TRAGEDY (2000). MUSIC FROM THE INSIDE OUT er hans andre film som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}