BIFF 2004

Mysterious Skin

2004 • 1t 42m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Mysterious Skin
Regi
Gregg Araki
Manus
Gregg Araki, Scott Heim
Foto
Steve Gainer
Produsent
Gregg Araki, Jeffrey Levy-Hinte og Mary Jane Skalski

Regissør Gregg Araki beveger seg i stadig mer kontroversiell retning. MYSTERIOUS SKIN, som nylig ble tatt ut til Venezia-festivalen, har skapt debatt på grunn av sin nærgående pedofilitematikk. Vi følger Neil og Brian fra hver sin kant etter at de begge, da de var i åtteårsalderen, ble utsatt for et overgrep. Brian våkner opp med neseblod og hukommelsestap og livet forandrer seg fundamentalt for ham. Han får store fysiske og psykiske problemer, blir innadvendt, utrygg og besatt av tanken på at han kanskje kan ha blitt bortført av romvesener. Neil på sin side utvikler seg til en iskald skjønnhet som prostituerer seg og beveger seg i de mest promiskuøse miljøer. En dag møtes de to tilsynelatende svært forskjellige unge mennene igjen, og sammen finner de ut av hva som egentlig skjedde den gangen for ti år siden.

MYSTERIOUS SKIN er en sterk sak. Både de brutale sexscenene og de tøffe psykiske scenene kan provosere og røre den mest kyniske betrakter.

Regi

Gregg Araki (f. 1959) er fra Los Angeles, der han studerte filmproduksjon ved Universitetet i Southern California. Han er en meget kontroversiell filmskaper på grunn av de seksuelt ladete temaene og han regnes som en sterk homoaktivist. Filmer fra hans hånd er blant annet TOTALLY F***ED UP (1993), THE DOOM GENERATION (1995) og SPLENDOR (1999).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}