Med sin sjuende og kanskje beste spillefilm har Aku Louhimie..." /> Med sin sjuende og kanskje beste spillefilm har Aku Louhimie..."/> Med sin sjuende og kanskje beste spillefilm har Aku Louhimie...">
BIFF 2013

Naked Harbour

2012 • 2t 03m • Finland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Vuosaari
Språk
Finsk
Undertekster
Engelsk
Regi
Aku Louhimies
Manus
Aku Louhimies, Mikko Kouki, Niina Repo
Produsent
Liisa Penttilä, Pauli Pentti
Fjorårets mest fantastiske finske flettverksfilm

NAKED HARBOUR er en film om kjærlighet i dagens Finland. Vi møter en alenemor med kreft, en amerikansk forretningsmann hvis familie er i ferd med å falle fra hverandre, en tenåringsjente som drømmer om å bli kjendis, en tenåringsgutt som mobbes på skolen, en sjuåring hvis mor lar ham styre sitt eget liv, en alenefar som er besatt av fysisk helse, en mann som skylder en gjeng kriminelle store summer, og en ektemann som må velge mellom sin kone og kvinnen han bedrar henne med. Selv om de åtte historiene kun har små berøringspunkter med hverandre hva rollefigurene angår, forenes de i en felles tematikk. Alle disse menneskene har et voldsomt behov for å bli elsket, og det faktum at ingen av dem vet hvordan de skal oppnå dette er en kilde til dramatiske forviklinger som er like underholdende som de er allmengyldige.

Med sin sjuende og kanskje beste spillefilm har Aku Louhimies laget et gripende og ytterst gjenkjennelig drama.

Regi

AKU LOUHIMIES (1968) har i løpet av det siste tiåret nådd toppsjiktet i haugen av finske filmregissører. Han står bak kritikerroste tv-serier, samt åtte langfilmer, blant dem FROZEN LAND (2005) som vant Nordisk Råds filmpris.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}