BIFF 2011

Natural Selection

2011 • 1t 30m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Natural Selection
Språk
Engelsk
Regi
Robbie Pickering
Manus
Robbie Pickering
Foto
Steve Calitri
Produsent
Brion Hambel, Paul Jensen
Ufruktbare Linda får en sønn

Linda White er en kristen husmor i førtiårene som har levd et beskyttet liv i det konservative Texas. Linda er ute av stand til å få barn, og da hennes mann Abe på dødsleiet forteller henne at han de siste femogtyve årene har donert sæd til sin lokale sædbank, blir den dydige kvinnen både sjokkert og oppildnet. Drevet av like deler morsinnstinkt, nysgjerrighet og kristen nestekjærlighet, legger hun ut på en reise for å finne sin ektemanns eldste avkom. Desillusjonert og omtumlet ankommer Linda Florida uten noen klar idé om hva kun kan vente seg. Men ingenting kunne ha forberedt henne på Raymond.

NATURAL SELECTION vant blant annet juryprisen, publikumsprisen og prisen for beste manus under årets festival i Sundance, og er et ypperlig eksempel på en film som makter å blande drama og komedie og få det beste ut av begge sjangre. Regissør Robbie Pickerings debutfilm er en coming-of-age-historie om en kvinne i førtiårene, og en film om to mennesker som finner sammen på tross av mildt sagt store forskjeller.

Regi

Robbie Pickering tok utdannelsen sin ved Tisch School of the Arts ved universitetet i New York. Debutfilmen hans NATURAL SELECTION (2011), som han både skrev og regisserte, vant syv priser ved South by Southwest Film Festival i Austin i Texas.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}