BIFF 2020

New Order

2020 • 1t 26m • Frankrike / Mexico

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Nuevo Orden
Språk
spansk
Undertekster
engelsk
Regi
Michel Franco
Manus
Michel Franco
Foto
Yves Cape
Produsent
Michel Franco, Cristina Velasco L, Eréndira Núñez Larios, Charlotte Uzu
Michel Francos dystopiske bryllupsfest

I en fasjonabel residens i et av Mexico bys mest bemidlede strøk, er det duket for bryllup. Utenfor overklassens inngjerdede nabolag er samfunnet på sammenbruddets rand, og etter hvert finner de voldelige opptøyene vei inn i bryllupet, i form av en gruppe væpnede menn og kvinner som tar hele selskapet som gissel. Samtidig ser militæret sitt snitt til å utnytte krisen til å utvide sin makt, og mens bryllupet utvikler seg til en blodig klassekamp, vokser en ny og brutal samfunnsorden frem fra kaoset.

Michel Francos skarpe, spennende og ubehagelig realistiske nye film skildrer en dystopisk fremtid der den sosiale ulikheten har nådd et kritisk punkt hvor samfunnskontrakten ikke lenger oppfattes som gyldig – et scenario med åpenbare paralleller til vår egen verden. Slik blir det blodige bryllupet både et bilde på en global trend og en meksikansk stat som eksisterer i en permanent tilstand av destabilisert ubalanse. NEW ORDER er en hardtslående samfunnskritisk thriller fra regissøren av AFTER LUCIA, CHRONIC og APRIL’S DAUGHTER (BIFF 2017).

EKSTRAVISNING: Lørdag 10. oktober kl 22:50 i MB2.

Regi

Michel Franco (Mexico) Filmografi: APRIL’S DAUGHTER (BIFF 2017), CHRONIC (2015), A LOS OJOS (2014), AFTER LUCIA (2012), DANIEL & ANA (BIFF 2009)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}