MAGNUS - EN VÅRDAG

MAGNUS - EN VÅRDAG

MAGNUS - EN VÅRDAG

BIFF 2013

Norsk kortdokumentarkonkurranse, del 2

1t 05m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Norsk kortdokumentarkonkurranse del II
Andre del av kortdokumentarkonkurransen

BIFF er stolt over å presentere et eget konkurranseprogram for norske kortdokumentarfilmer. DEL II - Kl 18:10 i MB5

MAGNUS - EN VÅRDAG

Regi: Magnus Lilleberg 18 min

Selv om hverdagen til Magnus Lilleberg i stor grad handler om å skaffe penger til neste skudd, har han samtidig fått tid til å lage en dokumentarfilm om seg selv. Et unikt innblikk i livet til en ung heroinist i Oslo.

 

GRAND CANARIA

2013- Regi: David Alræk 1 min

85 år gamle Kaare drømmer om en ferie med sol, varme og fine jenter. Filmen er et kort møte med en eldre mann som med glimt i øyet skisserer en tenkt tur til Grand Canaria med sitt barnebarn.

 

LITT OM MIN FAR

2012 - Regi: Sofia Haugan 15 min

Regissørens far, Kjell Magne, er på politiets VIC-liste. Han er en Very Important Criminal, selv om han egentlig kunne tenke seg å være en Very Important Carpenter. Ved den minste mistanke om noe kriminelt blir han varetektsfenglset, og miljøet han stadig vender tilbake til er ikke akkurat behjelpelig med å holde han på riktig side av loven.

 

DET VAR IKKE JEG, DET VAR FISKMÅSEN

2013 - Regi: Julie Engaas 11 min

Pelle lider av tvangstanker og Tourettes syndrom. Denne nydelig animerte filmen tar for seg en periode i Pelles liv, mens han er omtrent på ungdomsskolealder. "Det var den sommeren jeg merket at jeg begynte å bli mer urolig. Jeg var plutselig blitt for kjapp, for ukontrollerbar, for mye, for mye av det meste".

 

SOM HUN ELSKER

2013 - Regi: Sunniva Sundby 20 min

Alle skaper relasjoner. Ikke bare til mennesker, men alt i omgivelsene: Tingene vi eier, dyrene våre eller det vi søker i religion. Eija-Riitta, Chiara og Kathrine har alle en sterk relasjon til noe annet enn mennesker.

Regi

 

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}