2010 • 1t 44m • Frankrike / Spania / Sveits

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Océans
Regi
Jacques Perrin & Jacques Cluzaud
En spektakulær reise ned i en ukjent verden

OCEANS tar oss med på en spektakulær reise ut på de syv hav og ned i havdypet. Ved hjelp av høyoppløselige bilder og imponerende kameraarbeid svømmer vi fritt blant delfiner, haier, skilpadder, maneter og de aller mest bisarre skapningene som skjuler seg i de mørkeste havdypene hvor solen aldri skinner. Denne visuelle festen av en dokumentarfilm stiller oss ansikt til ansikt med en verden som dekker 70% av jordens overflate, men som for de fleste av oss like gjerne kunne vært en annen planet.

OCEANS er uten tvil de siste årenes vakreste og mest betagende naturdokumentar – og definitivt en film som vil ta pusten fra deg!

Regi

Franske Jaques Perrin (1941) startet som barneskuespiller, og har sin skuespillerutdanning fra Conservatoire National Supérior d’Art Dramatique. Han har en lang skuespillerkarriere bak seg i Frankrike og Italia, med høydepunkter som CINEMA PARADISO (1988) og LES CHORISTES (2004).

Jaques Cluzaud er professor på École supérieure d'études cinématographiques i Paris, og har tidligere samarbeidet med Jaques Perrin på filmen WINGED MIGRATION (2003). OCEANS er hans andre helaftens dokumentarfilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}