2012 • 1t 15m • Østerrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Outing
Regi
Sebastian Meise & Thomas Reider
Når outing er en uting.

OUTING åpner med et gammelt hjemmevideoopptak av to unge gutter som poserer for kameraet mens foreldrene ser på. Deretter klipper filmskaperne brått til en av guttene som nå har blitt voksen, men som har beholdt sine sympatiske ansiktstrekk. Fra bak kamera spør en stemme: ”Når innså du første gang at du var pedofil?”

OUTING er en nærmest sjokkerende åpenhjertig dokumentarfilm om et av vår tids mest tabubelagte temaer. Filmens hovedperson Sven forteller hvordan han siden tenårene har måttet kjempe imot sine lyster og indre demoner, og gjøre alt i sin makt for å hindre at hans drifter fører til at han skader andre mennesker – eller seg selv. Han beskriver en hverdag fylt med selvforakt og frykt, og en endeløs rekke med psykologer, terapeuter og diskusjonsgrupper. Hans håp er at han ved å være så åpen som mulig om sine drifter og problemer både kan holde seg selv i skinnet og bidra til at verden kommer noen små skritt nærmere en løsning på problemet som ødelegger livene til så mange barn og unge.

Regi

THOMAS REIDER er en østerrisk forfatter og regissør utdannet ved Vienna Film Academy. Han har tidligere regissert kortfilmene PRISES DE VUES (2003), RANDOM (2005) og DÄMONEN (2006). REIDER har også regissert TV-dokumentaren DIE SIEBEN TODSÜNDEN: ZORN (2004). OUTING er hans første dokumentariske spillefilm.

SEBASTIAN MEISE ble født i 1976 og studerte regissering ved Vienna Film Academy. I forkant av OUTING, regisserte han kortfilmene PRISES DE VUES (2003), RANDOM (2005), og DÄMONEN (2006). OUTING er hans første dokumentariske spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}