BIFF 2011

På bølgelengde

2011 • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
På bølgelengde
Regi
Frode Nordås
Kjærligheten er et rally med delt førsteplass

Rallysjåføren Johnny og frisøren Vivian har vært sammen i ti år. Det vil si, som Johnny presiserer er det teknisk sett bare ni. Og dermed er det – igjen ifølge Johnny – ikke tid for å gifte seg helt ennå. Vivian er ikke enig, og når Jan Perry – Johnnys erkerival både på og utenfor rallybanen – frir til henne, sier hun ja. Trass i sin egen beslutningsvegring er ikke dette noe Johnny kan finne seg i, og sammen med bestevennen steller han istand en improvisert redningsaksjon. I det Johnny og Vivian suser avgårde fra Jan Perry i en vinrød stasjonsvogn skulle man kanskje tro at kjærligheten hadde vunnet og filmen var over, men dette viser seg bare å være det første av en lang rekke pinlige opptrinn på parets tumultuøse ferd mot alteret.

PÅ BØLGELENGDE er en ujålete og humørfylt film om et par som åpenbart er ment for hverandre, men som likevel aldri synes å finne sammen. Denne romantiske forviklingskomedien byr på rallycross, bananslåsskamper og nakne frierier foran brudens foreldre, og viser at det gror godt på grasrotnivå i film-Norge.

Regi

Gjennom nittitallet fremstod Frode Nordås en meget flittig, selvstendig filmskaper som skrev, produserte og regisserte ni kortfilmer. Ved tiårskiftet gikk han over til å regissere sin første langfilm, PAKKEN (2002). I 2011 har dette enmannsforetaket igjen blitt aktuell med sin andre langfilm, PÅ BØLGELENGDE.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}