BIFF 2014

Party Girl

2014 • 1t 36m • Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Party Girl
Språk
Fransk
Undertekster
Engelsk
Regi
Marie Amachoukeli-Barsacq, Claire Burger, Samuel Theis
Manus
Marie Amachoukeli-Barsacq, Claire Burger, Samuel Theis
Foto
Julien Poupard
Produsent
Denis Carot, Marie Masmonteil
Finnes det et liv etter strippeklubben?

60 år gamle Angelique har arbeidet som stripper hele sitt liv. Og selv om hun etter hvert begynner å bli en gammel dame, er strippeklubben fortsatt sentrum i livet hennes. Imidlertid er ikke Angelique like populær som før, og når hennes mest trofaste kunde Michel frir til henne, øyner hun muligheten til et liv som er mer passende for en dame i hennes alder. Angelique er oppriktig glad i Michel, men overgangen til hennes nye liv er på ingen måte smertefri. Og bedre blir det ikke når hennes voksne barn involverer seg i planleggingen av bryllupet.

PARTY GIRL er et sterkt og intimt drama om en voksen kvinne som gjennom hele sitt liv har spilt ut intime følelser og relasjoner på en scene, mot betaling. De tre regissørene skildrer den utfordrende overgangen til et mer konvensjonelt liv på en ypperlig måte, og amatørskuespilleren Angelique Litzenburger gjør en alldeles ypperlig innsats i hovedrollen. Litzenburger spiller en fiksjonalisert utgave av seg selv, og må tilskrives mye av æren for at filmen tidligere i år ble tildelt Camera d'Or for beste debut i Cannes.

Regi

Marie Amachoukeli-Barsacq (Frankrike, 1979), Claire Burger (Frankrike) og Samuel Theis (Frankrike, 1978) PARTY GIRL (2014) er Amachoukeli-Barsacq, Burger og Theis' første langfilm

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}