BIFF 2015

Paulina

2015 • 1t 43m • Frankrike / Brasil / Argentina

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Paulina
Språk
spansk/guarani
Undertekster
engelsk
Regi
Santiago Mitre
Manus
Eduardo Borrás, Mariano Llinás, Santiago Mitre, Daniel Tinayre
Foto
Gustavo Biazzi
Produsent
Laurent Baudens, Fernando Brom, Didar Domehri, Gaël Nouaille
Overgrepets etterskjelv

Når 28 år gamle Paulina gir opp en lovende advokatkarriere for å arbeide som lærer i et underprivilegert område i det nordlige Argentina, faller det hennes far tungt for brystet. Den liberale dommeren liker ikke tanken på at datteren skal kaste bort livet sitt i en region som ikke har noen fremtid, og når Paulina blir overfalt og voldtatt av sine egne elever, kan hverken han eller kjæresten hennes forstå hvorfor hun velger å bli værende - langt mindre hvorfor hun ikke ønsker å anmelde overgrepet.

PAULINA kretser rundt denne forbrytelsen, og via en rekke tidshopp skildrer Santiago Mitre overgrepsmennenes motiver og reaksjoner på det de har gjort. Med sin urokkelige politiske overbevisning fremstår Paulina som like mye av et mysterium for publikum som for sine pårørende, og hele veien er det spørsmålet om hvorfor hun gjør som hun gjør, som trekker handlingen videre. PAULINA er et usentimentalt og til tider ubehagelig drama som aldri velger enkle løsninger i sin skildring av møtet mellom ideologisk overbevisning og livets harde realiteter.

Regi

Santiago Mitre (Argentina, 1980) Filmer i utvalg: EL ESCONDITE (2002), EL AMOR - PRIMERA PARTE (2005), EL ESTUDIANTE (2011)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}