BIFF 2015

Pervert Park

2014 • 1t 17m • USA / Sverige / Danmark

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Pervert Park
Språk
engelsk
Regi
Frida Barkfors, Lasse Barkfors
Manus
Frida Barkfors, Lasse Barkfors
Foto
Lasse Barkfors
Produsent
Frida Barkfors, Anne Kohncke
Parkert for godt?

I vår tid finnes det ingen demografisk gruppe det er knyttet sterkere antipatier til enn pedofile. Og selv om vi ser på oss selv som et rettssamfunn bygget på rasjonelle prinsipper, er behandlingen av disse personene sterkt preget av den frykt og avsky de vekker hos sine medmennesker. I dokumentarfilmen PERVERT PARK møter vi mennesker som har begått pedofile handlinger, og som etter å ha sonet sin straff er på vei tilbake ut i samfunnet. Første skritt på denne veien er et opphold hos Florida Justice Transitions, en sliten trailerpark hvor personer som har blitt dømt for seksualforbrytelser mot mindreårige forsøker å omstille seg til livet utenfor murene.

Her møter vi alt fra mennesker som har blitt utsatt for systematiserte overgrep gjennom hele oppveksten til uskyldige unge menn som har blitt offer for myndighetenes utspekulerte og ikke alltid like gjennomtenkte taktikker for å fakke seksualforbrytere på internett. Det eneste samtlige av innbyggerne i «Pervert Park» har til felles er at de er tragiske skjebner som etter å ha sonet sin straff er dømt til et liv preget av skam, mistenksomhet og hat.

Regi

Frida Barkfors (Sverige, 1983) og Lasse Barkfors (Danmark, 1980) PERVERT PARK er den første dokumentarfilmen de har regissert sammen.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}