BIFF 2007

Prinsessebadet

2007 • 1t 32m • Tyskland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Prinzessinnenbad
Regi
Bettina Blümner
Den multikulturelle bydelen Kreutzberg og tre venninner på femten som prøver å finne sin plass der

Klara, Mina og Tanutcha er tre tenåringsjenter i Kreutzberg som har kjent hverandre siden barnehagen. De har vokst opp i den multikulturelle bydelen og bruker tiden på å være sammen og henge ut i parker og svømmehallen Prinzenbad. Gjennom deres autentiske sjarm, deres røffe holdninger og selvbevissthet vinner de respekt og er bestemt på å selv velge hvordan de vil leve og hvilken fremtid de vil stake ut for seg.

De har definitivt lagt barndommen bak seg og ser på seg selv som voksne, selv om de bare er femten år gamle. Men på tross av jentenes nærhet til hverandre viser denne dokumentaren at de vil komme til å gå i svært forskjelliger retninger.

PRINSESSEBADET omhandler lengselen etter kjærlighet, ømhet og stabilitet i livet. I sitt vennskap finner de det meste de mangler i sine familierelasjoner, som så mange andre på deres alder.

Regi

Bettina Blümner (1975) debuterer som regissør med denne filmen og har før laget kortfilm og arbeidet med tv-filmer. Hun har også vært kamerakvinne på flere produksjoner.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}