BIFF 2014

Print the Legend

2014 • 1t 40m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Print the Legend
Språk
Engelsk
Undertekster
Uten
Regi
Luis Lopez, J. Clay Tweel
Manus
Steven Klein, Luis Lopez, J. Clay Tweel
Foto
Luis Lopez, J. Clay Tweel
Produsent
Steven Klein
En drøm uten opphavsrett

3D-printing er i ferd med å bli allemannseie. Teknologien byr på uante muligheter for småbedrifter og forbrukere. 3D-printing har tidligere kun vært forbeholdt små kretser innenfor eksperimentelle universitetsprogrammer. Noen går så langt som å kalle utviklingen innen 3D-printing for den neste industrielle revolusjonen. Andre er bekymret for hvordan opphavsretten skal bevares når alle kan lage en kopi av alt. PRINT THE LEGEND gir innblikk i et klassisk tilfelle av den amerikanske drømmen fra unnfangelsen av. Entusiastiske entreprenører pløyer ny mark for en banebrytende teknologi. Dette er en prosess som har mye til felles med hjemme-PC-ens og internetts gjennombrudd på 90-tallet.

De unge entreprenørene er sultne på suksess. De satser alt på et større mål. Vi følger de unge, kreative og hardtarbeidende amerikanerene som jakter på suksess. Det koster både vennskap og integritet for å oppnå drømmen med stor D.

Regi

Luis Lopez (Mexico, 1974) og J. Clay Tweel (USA). Lopez har blant annet regissert CHEVOLUTION (2008), Tweel har regissert MAKE BELIEVE (2010)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}