BIFF 2001

Queenie in Love

2001 • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Queenie in Love
Språk
Engelsk
Regi
Amos Kollek
Manus
Amos Kollek
Foto
Ed Talavera
Produsent
Amos Kollek
En særegen, romantisk og sjarmerende New York-komedie som viser et knippe av storbyens innbyggere i jakten på kjærlighet, livsgnist og retten til å være deg selv.

Stusser du på navnet Amos Kollek? Det er han med FAST FOOD, FAST WOMEN, nylig på kino her hjemme. I denne filmen er det tjuefire år gamle Queenie vi møter. Hun foretrekker ”slummen” i East Village på Manhattan fremfor foreldrenes gods i Westchester. Hun er eksentrisk med promiskuøse tendenser og er alltid rede til å spille noen et puss. På fritiden prøver hun å komme innenfor teaterinstitusjonene og vil en skuespillerkarriere, men jobben er fremdeles å være sosialarbeider. Horace er en aldrenede ekspurk som lever i samme strøket. Legen har gitt ham noen måneder igjen av livet. Han vil gjerne at psykologen hans skal bidra til å gi ham livsinnhold og han møter Queenie ad omveier. Horace kjenner også Martha og Spencer som er tidligere forbrytere som nå lever et mondent liv, men som også kan slå til med S&M-fester i ny og ne for litt ekstra fortjeneste. Også Queenie har venner. Blant annet Skip, som hun er forlovet med og som er en ærgjerrig aksjemegler. Dessuten kjenner hun Tzocki som snart skal gifte seg. QUEENIE IN LOVE er en noe skeiv (nei – ikke slik) og romantisk komedie om jakten på kjærligheten, livet og retten til å være seg selv.

Regi

Amos Kollek (1947) er født og oppvokst i Jerusalem og ble ferdigutdannet i 1971 som psykolog og filosof. Han er både filmskaper, produsent, forfatter, manusforfatter og skuespiller. Han forfattet fem skuespill tidlig på syttitallet hvorav "Don’t Ask Me If I love" (1971) ble til filmen WORLDS APART av Barbara Noble i 1980. Han har bak seg bl.a. filmene GOODBYE, NEW YORK (1985), FOREVER LULU (1987), HIGH STAKES (1989), DOUBLE EDGE (1992), SUE (1997), FIONA (1998) og FAST FOOD, FAST WOMEN (2000).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}