Stewarts ekspertise som fotograf kommer til sin fulle rett i..." /> Stewarts ekspertise som fotograf kommer til sin fulle rett i..."/> Stewarts ekspertise som fotograf kommer til sin fulle rett i...">
BIFF 2013

Revolution

2012 • 1t 25m • Canada

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Revolution
Språk
Engelsk
Undertekster
Norsk
Regi
Rob Stewart
Manus
Rob Stewart
Foto
Rob Stewart
Produsent
Rob Stewart, Gus Van Sant
Den gamle oljeindustrien og havet

Marinbiolog og undervannsfotograf Rob Stewart vil redde haiene, men finner ut at overfiske ikke er det eneste problemet. Korallrevene dør på grunn av forsuring, og havets framtid er fullstendig avhengig av hvordan vi mennesker lever. Alt henger sammen, og Stewart må opp på land for å ta opp kampen mot karbonutslipp og fossile energikilder. Fra korallidyll i Papua Ny-Guinea til klimatoppmøter i Cancún, møter vi aktivister og eksperter som forklarer hvilke dramatiske konsekvenser våre hundre år med fossil fråtsing har for verdenshavene. Vi kan stå overfor en endring jorden ikke har sett maken til på 65 millioner år. En revolusjon må definitivt til.

Stewarts ekspertise som fotograf kommer til sin fulle rett i REVOLUTIONs nydelige naturbilder. Regissøren fokuserer på fascinerende detaljer, samtidig som han presenterer oss for det store bildet i all dets majestetiske kraft. Hans engasjement smitter, og denne gangen er det intet mindre enn menneskehetens skjebne som står på spill. REVOLUTION er en vakker og opprørende film fra mannen bak den prisbelønnede BIFF-suksessen SHARKWATER.

Regi

ROB STEWART er en prisbelønnet undervannsfotograf som begynte sin karriere som fotojournalist som trettenåring. Han regisserte sin første dokumentarfilm SHARKWATER (2006) i et forsøk på å bedre situasjonen for den globale haibestanden, og ble mottatt med hyllester og priser over hele verden.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}