BIFF 2000

Road Trip

2000 • 1t 33m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Road Trip
Språk
Engelsk
Regi
Todd Phillips
Manus
Todd Phillips, Scott Armstrong
Foto
Mark Irwin
Produsent
Daniel Goldberg, Joe Medjuck
Kjærlighet er å aldri trenge å si unnskyld for at du ved et uhell sendte sextapen du lagde med en annen dame til kjæresten din...
Høstens mest elleville komedie er på vei til deg!Regler for utroskap:

1. Det er ikke å regne som utroskap hvis du og din kjæreste ikke befinner dere i samme by når utroskapet fant sted.

2. Det er ikke å regne som utroskap hvis du er så full at du ikke husker noe. For hvis du ikke husker noe, så kan det umulig ha skjedd noe.

3. Det er ikke å regne som utroskap hvis du er sammen to personer på en gang. For to personer utlikner hverandre.

4. Men - det er definitivt å regne som utroskap hvis du videotaper opptrinnet, og ved et uhell postlegger tapen til din kjæreste...og det er, skrekk og gru, akkurat det som skjedde med Josh (Breckin Meyer).

Når Josh oppdager fadesen, tvinger han to av sine beste kamerater - og en ikke så altfor villig nerd - som helt tilfeldigvis er eier av en bil, på en ellevill "road trip". Turen går fra Ithica, New York til Austin, Texas for å avverge at videotapen havner i hendene på hans kjæreste og slik redde deres livslange kjæresteforhold.


Om skuespillerne:

BRECKIN MEYER (Josh) var nylig å se i komedien "Go" med Jay Mohr, Scott Wolf og Katie Holmes i de andre rollene. Han har også medvirket i blant annet "Studio 54", "Dancer, Texas", "Touch" og "Clueless".

SEANN WILLIAM SCOTT (E.L.) debuterte på filmlerretet i ungdomskomedien "American Pie" i rollen som partyløven Steve Stifler. Nylig var han også å se i thrilleren "Final Destination". Etter opptakene av "Road Trip" dro Scott ut på sin egen "road trip" - en måneds reise gjennom Australia.

AMY SMART (Beth) har spilt i en rekke spillefilmer. Bare i 1999 spilte hun i både "Outside Providence", "Varsity Blues" mot James Van Der Beek og "How to Make the Cruelest Month". Hun har også hatt roller i "Starship Troopers" og tv-seriene "Felicity" og "The 70s".

PAULO CONSTANZO (Rubin) har tidligere spilt i en rekke amerikanske tv-filmer og serier, blant annet "Ready or Not", "Love on the Land" og "My Date With the President´s Daughter". Rollen i "Road Trip"er hans første på filmlerretet.

DJ QUALLS (Kyle) som også filmdebuterer med "Road Trip", blir neste gang å se i den svarte thrillerkomedien "Cherry Falls". Han har tidligere spilt i miniseriene "Mama Flora´s Family"og "Against the Wall". Han har også hatt en del modelloppdrag, blant annet for Prada.

TOM GREEN (Barry) er meget kjent i USA hvor han har sitt eget program på MTV; "The Tom Green Show". Green har en fortid som stand up-komiker, rapper og radioprater. Han har også en liten rolle mot Drew Barrymore i den kommende filmen "Charlie´s Angels".


Om regissøren:

TODD PHILLIPS (Regissør/manusforfatter) studerte ved New York University Film School. Der produserte og regisserte han sin første dokumentar "Hated" om Amerikas farligste punkerocker GG Allin. Hans neste film var den kontroversielle "Frat House" som ga ham Juryprisen ved Sundance-festivalen i 1998. "Road Trip" er Phillips første kommersielle spillefilm.

Regi

Todd Phillips
Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}