BIFF 2019

Rockedrømmen

2019 • 1t 04m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Rockedrømmen
Språk
spansk/norsk
Undertekster
engelsk
Regi
John Kaare Hoversholm, Finn-Erik Rognan
Manus
John Kaare Hoversholm, Finn-Erik Rognan
Foto
Finn-Erik Rognan, John Kaare Hoversholm
Produsent
John Kaare Hoversholm
Argentinske ablegøyer

Når slutter man å drømme om å slå gjennom som rockestjerne? Når man er 25 år? 30? 35? 40? Guttene i bergensbandet What Came From The Sea har alle rukket å bli over 40. Men tilfeldighetene tilbyr dem en sjanse til, når de får en overraskende hit i Argentina og blir invitert ned på turné. Hvem sier vel nei til et eventyr på andre siden av jorden?

ROCKEDRØMMEN følger bandet på deres argentinske ferd gjennom vilt landskap, ukjent kultur og oppturer og nedturer av ulikt slag. Filmen er laget av og med musikere og filmarbeidere i Bergen, så en mer bergensk film enn dette skal man nok lete lenge etter. Samtidig er det en film som ser utover mot verden og en drøm mange der ute deler. For ambisjonene til gutta i bandet er ikke unike, de finner man hos alle som noensinne har holdt en gitar eller en trommestikke. Dette er en sjarmerende dokumentar full av håp, drømmer, lidenskap og masse selvironi.

-

Festivalgjest: Regissører John Kaare Hoversholm og Finn Erik Rognan, og medvirkende Rolv-Erik Berge

Regi

John Kaare Hoversholm (Norge), Finn-Erik Rognan (Norge) ROCKEDRØMMEN er deres første dokumentarfilm sammen. Rognans filmografi: DUNDERLAND (2012)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}