BIFF 2010

Rush: Beyond the Lighted Stage

2010 • 1t 47m • Canada

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Rush: Beyond the Lighted Stage
Regi
Sam Dunn & Scot MacFadyen
Canadas stolteste ekportvare

Sam Dunn og Scot McFadyen er radarparet fra Canada som har gjestet BIFF hvert år i en årrekke. De har spesialisert seg på underholdende dokumentarer om Heavy Metal og Black Metal, og denne gangen serverer de oss historien om ett av verdens mestselgende band: Den canadiske power-trioen Rush. Vi møter dem fra begynnelsen av karrieren og følger dem gjennom suksess og tilbakeslag hele veien frem til i dag. Det hele er blitt en svært underholdende beretning om musikk, turnéliv, rivalisering, famile, oppvekst, kritikere og samt bandets komplekse forhold til andre band – være det seg forbilder, kolleger eller fans. Ekstra oppmerksomhet vies også Rushs store tilhengerskare – det er tross alt snakk om et band som på tross av at de har solgt til gull flere ganger på rad enn noen annen artist med unntak av The Beatles og Rolling stones, fortsatt må regnes som et kultband.

Gå ikke glipp av sjansen til å oppleve Geddy Lee, Alex Lifeson og mannen som kanskje er verdens beste trommis – Neil Peart, på det store lerretet.

Regi

De canadiske filmskaperne Sam Dunn og Scot MacFadyen gjort seg bemerket med en rekke underholdende dokumentarfilmer om heavy metal-musikere og deres fans. Det begynte med METAL: A HEADBANGER'S JOURNEY i 2005, og siden den gang har det gått slag i slag med GLOBAL METAL (2008), IRON MAIDEN: FLIGHT 666 (2009) og RUSH: BEYOND THE LIGHTED STAGE. 

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}