BIFF 2014

Sacro Gra

2013 • 1t 33m • Italia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Sacro Gra
Språk
Italiensk
Undertekster
Engelsk
Regi
Gianfranco Rosi
Manus
Gianfranco Rosi
Foto
Gianfranco Rosi
Produsent
Marco Visalberghi
Ikke alle veier fører til Rom

Den 70 km lange motorveien Grande Raccordo Anulare slynger seg rundt Roma, og kalles «Romas Saturn-ring». Langs den seks felt brede motorveiens baner, i den evige susen fra travle bilister, møter vi en rekke underfundige mennesker. En ålefisker lærer sin ukrainske kjæreste å spise melon. En botanist har viet livet sitt til å overvinne en parasittisk bille som ødelegger palmetrærne langs ringveien. En selvutnevnt prins røyker sigar mens han gjør gymnastikkøvelser på taket av kitsch-slottet sitt, som han leier ut til filmskapere, fotografer og overnattingsgjester. En ambulansesjåfør haster fra det ene uhellet til det andre, mens en flokk prostituerte transvestitter holder fest langs veibanen, og en forhenværende aristokrat og hans datter betrakter motorveien fra sin lille leilighet.

SACRO GRA byr på et unikt innblikk i hverdagen til menneskene som tilbringer livene sine på steder som for de fleste ikke er destinasjoner, men passeringspunkter. Sammen danner historiene en impresjonistisk mosaikk av skjebnene langs den trafikkerte veien.

Regi

Gianfranco Rosi (Italia, 1964) Filmografi: EL SICARIO ROOM 164 (2010), BELOW SEA LEVEL (2008), AFTERWORDS (2001), BOATMAN (1993)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}