BIFF 2017

Schumann's Bar Talks

2017 • 1t 42m • Tyskland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Schumanns Bargespräche
Språk
spansk/engelsk/fransk/tysk
Undertekster
engelsk
Regi
Marieke Schroeder
Manus
Marieke Schroeder
Foto
Niv Abootalebi
Produsent
Marieke Schroeder
En drink om dagen er bra for magen

Charles Schumann er mannen bak Schumann's Bar, en institusjon i München, og en av byens mest elskede barer. Schumann kan se tilbake på et langt liv dedikert til å spre drikkeglede og forene mennesker over en øl, men etter å ha drevet sin egen bar siden 1982 har han nå fått reisefeber og bestemt seg for å vandre jorda på kryss og tvers for å utforske barkulturens hemmeligheter. Fra Tokyo til Paris og New York til Havanna vil den nysgjerrige 75-åringen definere kombinasjonen av steder, drikke og mennesker som gjør et vannhull unikt.

SCHUMANN'S BAR TALKS er ikke bare en odyssé gjennom vakre og trivelige barer, men også en hyllest til menneskene som legger sin sjel i å drive dem. Filmen gir oss et møte med mennesker som brenner for å drive bar, og gjennom Schumanns samtaler med bartendere og andre i bransjen, oppdager vi at hver bar er sitt lille univers. Klientellet skifter kanskje fra dag til dag, men ildsjelene bak baren gir stedet liv, og denne dokumentaren inviterer deg inn i kinomørket for å ta en drink med dem.

Regi

Marieke Schroeder (Tyskland, 1970) Filmografi: RICHARD STRAUS - SKIZZE EINE LEBENS (2014), SCHILLER UND DIE MUSIK (2009), SOPHIE SCHOLL - ALLEN GEWALTEN ZUM TROTZ? (2005)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}