BIFF 2008

Searching 4 Sandeep

2007 • 0t 56m • Australia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Searching 4 Sandeep
Regi
Poppy Stockell
Kjærligheten kjenner ingen grenser!

SEARCHING 4 SANDEEP er en moderne kjærlighetshistorie på mer enn én måte. Da Poppy Stockel fra Australia begynte å undersøke lesbisk online-dating i forbindelse med en dokumentarfilm, ante hun ikke at hun skulle finne kjærligheten også. At hennes utkårede Sandeep Virdi er fra England og fra en konservativ sikh-familie, som fremdeles ikke kjenner til datterens seksuelle legning, gjør ikke deres digitale, og etterhvert personlige, forhold enklere.

Stockell og Virdi bestemte seg for å lage en film av dette. Begge begynte å filme det som skjedde rundt og i dem – gjennom mange personlige bekjennelser til kamera – på hver sin side av kloden. Og etter at de traff hverandre besluttet Stockell å flytte til England. Resultatet er ikke bare en fascinerende innsikt i hvordan teknologi kan påvirke moderne forhold, men også en identitets- og kjælighetshistorie som går på tvers av kulturelle og geografiske grenser.

Regi

Poppy Stockell begynte sin karriere ved Sydneys 2 SER FM radiostasjon, og har jobbet frilans i radio som produsent og programvert. I 2004 tok hun skrittet over til filmmediet og begynte å studere ved North Sydneys TAFE Institutt for å bli filmfotograf. Hun har hatt foto på WALK LIKE A MAN, SUBURBAN MAYHEM (2006) og THE SILENCE (2006). Som manusforfatter og regissør står hun bak kortfilmen ALIGHT TOUCH og en musikkvideo.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}