BIFF 2006

Secrets of the Code

2006 • 1t 31m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Secrets of the Code
Regi
Jonathan Stack
En fascinerende utforsking av spørmålene som tas opp i "Da Vinci-koden"

SECRETS OF THE CODE utforsker temaene som tas opp i Dan Browns "Da Vinci-koden". Med Susan Sarandon som forteller blir vi med på en reise fra en feminin helligdom i en gammel hule i Frankrike, til musikalske mysterier i et kapell i Skottland; fra en tempelridder-grav i London til katakombene i Roma. Filmskaperen intervjuer kjente forfattere og læremestere, og snakker med rabbinere, munker, prester, og mennesker som har blitt påvirket av Browns bok. Ved siden av å følge opp temaene fra "Da Vinci-koden", utforsker SECRETS OF THE CODE mer generelle spørsmål omkring menneskenes behov for religion. Resultatet er en engasjerende dialog omkring spørsmål som har opptatt menneskeheten siden dens opprinnelse.

SECRETS OF THE CODE er basert på Dan Burnsteins bok ved samme navn. Boka er utgitt i 25 land, og er solgt i flere millioner eksemplarer i USA – like mye som alle de andre "Da Vinci-koden"-håndbøkene til sammen.

Regi

Jonathan Stack er en prisbelønnet regissør og produsent. Han har medvirket i en rekke film- og tv-produksjoner, deriblant DAMNED IN THE USA (91), en dokumentar om kunstsensur. LIBERIA: AN UNCIVIL WAR (05- BIFF 2005) var hans andre film som regissør. Han har tidligere laget den Emmy-vinnende THE FARM: ANGOLA.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}