Ryan Gosling, Jessica Chastain, Martin Scorsese, Francis For..." /> Ryan Gosling, Jessica Chastain, Martin Scorsese, Francis For..."/> Ryan Gosling, Jessica Chastain, Martin Scorsese, Francis For...">
BIFF 2013

Seduced and Abandoned

2013 • 1t 40m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Seduced and Abandoned
Språk
Engelsk
Undertekster
Ingen
Regi
James Toback
Manus
James Toback
Foto
Ruben Sluijter
Produsent
Neal Schneider, Morris S. Levy, Larry Herbert, Alan Helene
Cannes du låne meg femten millioner dollar?

På overflaten er SEDUCED AND ABANDONED en film som følger Alec Baldwin og regissør James Toback under filmfestivalen i Cannes i 2012, der de løper fra møte til møte i et forsøk på å sikre finansiering til sitt filmprosjekt LAST TANGO IN TIKRIT. I virkeligheten er det vanskelig å se prosjektet som noe mer enn et påskudd for å intervjue en lang rekke prominente investorer, regissører og filmstjerner om den særegne dynamikken mellom filmkunsten og dens evige muse og nemesis – penger.

Ryan Gosling, Jessica Chastain, Martin Scorsese, Francis Ford Coppola og Roman Polanski er bare noen av de kjente navnene vi møter i denne lettbeinte og underholdende dokumentarfilmen. Og selv om mye av det vi får høre fremstår som hodeløst spekulativ grådighet satt i system – eller kanskje nettopp derfor – byr filmen også på en lærerik innføring i filmverdenens særegne og særdeles komplekse økonomi.

Regi

JAMES TOBACK er en amerikansk regissør og manusforfatter. I løpet av en karriere som strekker seg over tretti år har han skrevet orginalmanuset til en rekke prisvinnende filmer.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}