2011 • 0t 28m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Selger 329
Regi
Kari Anne Moe
Si meg hvem du omgås, og jeg skal si deg hvem du er

SELGER 329 handler om hvordan andres blikk er et speil på en selv. Den milde og varme Knut Olav Brurud-Johannessen er selger av gatemagasinet =OSLO. Knut Olav er sin egen største fiende, hans rusproblem har gjort at han befinner seg i en situasjon han ikke er stolt av. I en av filmens første scener siterer han et ordtak fra hans far, som sier at omgangskretsen definerer hvem man er. Dette øyeblikket av refleksjon gir oss et innblikk i den indre konflikten hos Knut Olav som er utgangspunktet for filmen.

Vi følger Knut Olav i møte med magasinkunder, det offentlige hjelpeapparatet og hans lillesøster, og vi får se hvordan han endrer seg ut i fra hvem han omgås. Regissør Kari Anne Moe har evnet å skape et portrett som er varmt og medmenneskelig og samtidig brutalt ærlig. Bli kjent med en av dem som lever utenfor det norske samfunnet.

Regi

Kari Anne Moe (1976) er utdannet dokumentarfilmregissør ved NISS i Oslo, og er også kjent i norsk offentlighet for sitt engasjement som ungdomspolitiker. Moe har siden markert seg som kortfilm- og dokumentarregissør, og har tidligere gjestet BIFF med TAMBURINMANNEN (2005) og DEMOKRATI GRAND PRIX (2006).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}