BIFF 2007

Serpent

2007 • 1t 59m • Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Le Serpent
Regi
Eric Barbier
Intens fransk thriller, godt fortalt og stilig filmet - en prøvelse for nervene!

Denne intense franske thrilleren er basert på romanen "Plender" av Ted Lewis. Vincent Mandel er en fremgangsrik fotograf som er midt i en smertefull skilsmisseprosess der omsorgsretten til ungene står på spill. Men hverdagsproblemene blir nærmest for bagateller å regne når han plutselig anklages for voldtekt og mord. Som en redningsmann i nøden dukker den gamle klassekameraten Joseph Plender opp og tilbyr seg å hjelpe Vincent ut av knipen. Men Plender er ikke den uskyldige og imøtekommende venn han utgir seg for å være – under overflaten drives han av et hensynsløst hevnbegjær som han vender mot Vincent og hans familie. Til slutt finnes ingen annen utvei – Vincent tvinges til å slåss mot Plender med hans egne metoder. Det blir et livsfarlig spill med Vincents kone og unger som innsats.

En fransk thriller som holder publikum i ånde til siste sekund. Den spennende filmingen gjør SERPENT til en fryd for sansene - og en prøvelse for nervene.

Regi

Eric Barbier er født i 1960. han er skuespiller, manusforfatter og regissør og har bak seg filmene LE BRASIER (91) TOREROS (00) og arbeider for tiden med L'OMBRE DES AUTRES.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}