BIFF 2007

Shoot 'Em Up

2007 • 1t 27m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Shoot 'Em Up
Språk
Engelsk
Regi
Michael Davis
Manus
Michael Davis
Foto
Peter Pau
Produsent
Rick Benattar, Susan Montford
En fartsfylt actionthriller, en vill katt-og-mus-lek fra første til siste scene

Har det noen gang slått deg at pistolsvingende goodguys treffer litt for ofte i amerikanske filmer, mens skurkene veldig ofte bommer..? Her er filmen som tar det hele ut i form av en actionkomedie, og hvor ammunisjonsforbruket overgår en middels norsk heimevernsøvelse.

Smith (Clive Owen) blir mest av alt irritert når han midt i midt i en utsøkt hamburger dyttes unna av Hertz (Paul Giamatti fra SIDEWAYS og CONFIDENCE) som kjeftende løper etter en gravid kvinne på gata. Når han i tillegg tar opp pistolen mens han fortsatt jakter på den gravide ser Smith seg nødt til å gripe inn – og før 5 minutter har gått av filmen har Smith egenhendig plaffet ned en rekke andre skurker, assistert som jordmor – og kuttet navlestrengen på den nyfødte med et målrettet pistolskudd. Smith tar med barnet til den prostituerte – og ammende – DQ (Monica Bellucci), og så går resten av filmen med til en hysterisk jakt, der alt og alle kan skytes…

Noen eventyr er for små og snille barn. Dette er for alle som en eller annen gang har følt trangen til å være litt større og litt slemmere – og er absolutt ikke anbefalt de sarte.

Regi

Michael Davis (1961) er kjent både som manusforfatter og filmregissør. Han begynte å lage film på begynnelsen av 90-tallet og har bak seg filmer som EIGHT DAYS A WEEK (97), THE INCREDIBLE GENIE (99), 100 GIRLS (00), GIRL FEVER (02) og MONSTER MAN (03).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}