BIFF 2015

Sicario

2015 • 2t 01m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Undertekster
norsk
Regi
Denis Villeneuve
Manus
Taylor Sheridan
I mørket er alle CIA-agenter grå

Når den unge FBI-agenten Kate Macy blir hyret inn til å lede en regjeringsoppnevnt spesialenhet hvis mål er å arrestere en mektig meksikansk narkobaron, trekkes hun inn i en lyssky verden hvor det gradvis blir vanskeligere å se forskjell på de som bryter loven og de som håndhever den. For i krigen mot narkotika har alle sin egen agenda, og Kate får etter hvert erfare at kartellene ikke er de eneste som spiller etter sine egne regler.

Med EDGE OF TOMORROW viste Emily Blunt at hun er en ypperlig actionstjerne, og i SICARIO leverer hun nok en sterk og nyansert rolleprestasjon som den tøffe, men feilbarlige Kate. Blunt får uvurderlig drahjelp fra Josh Brolin som stråler i rollen som den den joviale etterretningsagenten Matt, og en dyster og innadvendt Benicio del Toro som den mystiske rådgiveren Alejandro. Med ypperlig foto av Roger Deakins er Denis Villeneuves nye film en intens og realistisk thriller fra den mest mislykkede og destruktive av alle USAs kriger.

Regi

Denis Villeneuve (1967, Canada) Filmer i utvalg: ENEMY (2013), PRISONERS (2013), NAWALS HEMMELIGHET - INCENDIES (2010), POLYTECHNIQUE (2009)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}